In de PVC markt zijn de laatste jaren steeds meer modellen en soorten ontwikkeld. Met de opkomst van de PVC zagen steeds meer mensen de mogelijkheden ter vernieuwing op het gebied van vloeren. Het unieke Moduleo PVC ontwerp zorgt voor een unieke samenwerking tussen natuurlijke producten en technologische ontwikkelingen. Dus als jij op zoek bent naar een nieuwe vloer en indien je geïnteresseerd bent in de technologische superioriteit hoef je niet verder te zoeken.

Wat houdt een Moduleo PVC eigenlijk in?

Eigenlijk is het een unieke samenstelling van verschillende producten om zo tot een ultiem resultaat te komen. De afwisseling tussen het traditionele en duurzame met de voordelen van de toekomst zorgt voor een sterk staaltje kunst. Door de fijne opleg kunnen een breed scala aan sferen uitgedrukt worden op de vloer. Het kan bijvoorbeeld effecten geven die eikenhout nabootsen. Dit geeft dan de warme gloed en uitstraling maar biedt de voordelen van Moduleo PVC. De vloer is opgebouwd in verschillende lagen om zo slijtage te voorkomen en isolatie te optimaliseren. Door een afwisseling tussen glasvezel en isolerende producten ontstaat een hoge duurzaamheid met weinig ruimte voor warmte verlies.

Wat voor soorten kan ik uit kiezen?

Door het uitgebreide productie proces zijn er een flink aantal soorten verkrijgbaar met allen hun eigen specialiteit. Er zijn een aantal product assortimenten die stuk voor stuk te combineren zijn met verschillende uitstralingen van een natuurlijk product zoals graniet. De voorkomende assortimenten binnen de Moduleo PVC zijn; Moods, impress, select en Transform.


Elke assortiment heeft zijn eigen voordelen. De select producten zijn met hun warme tinten ideaal voor woningen en appartementen. Door een minder sterke toplaag zal slijtage eerder voorkomen maar bij een residentie is dat minder van toepassing.

Ben je juist op zoek naar een nieuwe vloer voor je onderneming dan wordt aangeraden om richting de transform kant te kijken. Deze optie biedt een sterke bovenlaag om zo slijtage te voorkomen bij intensief gebruik.

Een wat nieuwere toevoeging is impress, dit is een product dat tussen de twee vorige opties in zit. Het is zowel geschikt voor een onderneming als bij jezelf thuis. De impress optie is een duurder alternatief waarbij de natuurlijke uitstraling gecreëerd wordt door oneffenheden op de bovenste laag. Zo wordt de ervaring van hout geboden.

De juiste keuze voor het milieu!

Steeds meer mensen zijn tegenwoordig bezig met het werken aan hun CO2 voetafdruk. Zeker als onderneming is het van uiterst belang dat je kan aantonen dat je het beste beentje voort hebt met het milieu. Wat kan dat nou beter laten zien dat de installatie van Moduleo PVC in je filiaal. De vloer is ontworpen met het oog op een zo laag mogelijke uitstoot. Tot 50% van elke vloer bestaat uit gerecycled materiaal wat ontzettend goed is voor het voorkomen van uitstoot. Door tijdens de productie veel geschakeld te hebben met verschillende instanties komt de Moduleo PVC vloer voor veel certificeringen in aanmerking. Door het gebruik van windturbines wordt ook tijdens het proces zo veel mogelijk rekening gehouden met moeder natuur.