De bescherming van een woning kan in veel verschillende technieken worden uitgevoerd. Een handvol van deze technieken bestaat uit dakbedekking, zolderruimte, spouwmuur, evenals het buitenmuuroppervlak. Een van de beste soorten en zonder twijfel succesvolle soorten bescherming van de woonplaats wordt bereikt op een vloer of extra to the point, daaronder.

Er zijn veel verschillende soorten vloerisolatie, bestaande uit (maar zeker niet beperkt tot) soorten folie, draad en polystyreen. Elke promotie verschillende voordelen evenals negatieve aspecten in prestaties, termijn en prijs. Het korte artikel dat hieraan voldoet, geeft een korte samenvatting van elk isolatie-apparaat in de omstandigheid van vloerbescherming.

Aluminiumfolie vloerisolatie kan op sommige manieren gemakkelijk een uiterst lastig hulpmiddel zijn om in een woning te plaatsen. De aluminiumfoliebescherming fungeert als een recht obstakel door warmte direct in een gebouw te laten zien (bijv. Van een vloerverwarmingssysteem), en zal eveneens de luchtstroming en de doorgang van de luchtvochtigheid als gevolg van zijn eigen strikte pasvorm op vloerplaten, enz., Beperken. Desalniettemin, ongeacht de fundamentele voordelen en recente progressies in innovatie, folie vloerbescherming, bieden geen bijzonder uitzonderlijke U-waarde functionaliteit.

Draadisolatie (inclusief polyester, steenwol en staalwol) is direct in gebruik binnen een woning. Visualiseer dat een substantiële quilt over de vloer van een woning wordt geleid en je bent er halverwege zeker. In tegenstelling tot folievloerbescherming, is de pasvorm niet krampachtig en daarom kan vocht in een structuur sijpelen. Omdat dit een bijkomend voordeel is van vloerbescherming, is het echter geen deal-breaker.

Polystyreenbescherming is de laatste jaren snel in populariteit gestegen en onder zijn cruciale verzoeken is ondervloer.