Het isoleren van de vloer heeft verschillende voordelen. De belangrijkste voordelen zijn een stukje extra comfort in huis (lekker warme voeten). Maar ook kunnen de energiekosten fors dalen nadat vloer- of bodemisolatie werkzaamheden zijn uitgevoerd. Doordat je minder stookt draag je ook bij aan een beter milieu. Kortom: alleen maar winnaars. Maar hoe vind ik nu een vakman in de buurt?

Prijzen vergelijken van isolatiebedrijven in de regio

Het vergelijken van prijzen en leveranciers kan een lange en tijdrovende klus zijn. Bespaar jezelf de moeite en vergelijk leveranciers bij jou in de regio door in een keer meerdere offertes aan te vragen. Via www.isolatierevolutie.nl kan je – door het invullen van een aantal vragen – heel snel prijzen opgvragen bij lokale professionals.

Advies en werkzaamheden

Professionals die isolatiewerken verrichten kunnen jou ook adviseren over de diverse soorten vloerisolatie die er zijn en de kosten die de isolatie van vloeren met zich meebrengt, en kunnen uw vloeren isoleren. Uiteraard verrichten ze ook reparaties en onderhoud aan de bestaande vloerisolatie.

Wat zijn precies de voordelen?

Zoals je ook in de inleiding van deze blog kon lezen heeft het isoleren van de vloer verschillende voordelen. Deze voordelen sommen we hieronder graag nog een keer op:

  1. Het houdt de warmte vast in de woning
  2. Je gaat veel minder gas verbruiken
  3. Het is een relatief voordelige investering
  4. Meer comfort in huis (wie houdt er nu niet van warme voeten?)
  5. Vloerisolatie draagt bij aan een hogere waarde van de woning
  6. Je stookt minder, en stoot dus minder CO2 uit. Dat is een mooie bijdrage aan het milieu
  7. De werkzaamheden duren niet lang, het kan binnen een halve dag aangebracht worden