Goedkope vloeren kopen PVC, Laminaat of Vinyl

Geplaatst door

Bent u op zoek naar een voordelige vloer voor in uw woonkamer of zakelijke bedrijfspand?

Bij tapijt en laminaat direct vind u een breed assortiment vloeren, wij verkopen onder andere PVC vloeren, Laminaat vloeren en Vinyl vloeren.

Wij verkopen goede kwaliteit vloeren van top merken, denk hieraan aan Balterio, Egger, Krono, Meister, Parador, Quick-Step, Ter Hurne en nog veel meer!

Al onze vloeren word ook nog eens gratis gelegd op tapijt en laminaat direct! ( binnen nederland )

Nooit meer zoeken  naar de goedkoopste en beste vloer want bij ons heeft u altijd de beste deal!

Woningstoffeerder Tapijt en Laminaat Direct heeft al zo’n 15 jaar ervaring in deze branche en heeft in deze jaren een goede naam opgebouwd in Wolvega en wijde omgeving. Voor het complete plaatje kunt u bij ons terecht. Bijvoorbeeld voor vloeren van laminaat, PVC en kunststof, maar ook voor het zachte tapijt. Tevens zijn wij gespecialiseerd in woontextiel zoals, gordijnen, plissés, duo- rolgordijnen, houten jaloezieën, vitrage en lamellen, maar ook voor uw zonwering bent u bij ons aan het juiste adres zoals voor screens, markiezen, knikarmschermen en rolluiken. We zijn dealer van merken als Zonnelux en Vriesco. Tevens kunnen wij het bekleden van uw trap(pen) met tapijt of laminaat voor onze rekening nemen. Om dan het plaatje zowel binnens- als buitenshuis af te maken, kunnen we ook kunstgras of grastapijt leveren en desgewenst leggen in uw gazon of op terras of balkon. Bij ons bent u dus echt voor de complete stoffering aan het juiste adres. Wanneer wij uw woning dan ook nog mogen voorzien van een kwaliteitsmat, dan behoort inlopend vuil en vocht tot het verleden en gaat uw nieuwe vloer nog langer mee.

Heeft u een leuke vloer gezien in onze webshop u kunt gratis bij ons een staal/stalen aanvragen om deze in het echt op een klein stukje te bekijken. Deze ontvangt u dan binnen enkele dagen in huis. Hiermee kunt u goed zien als deze vloer goed aansluit bij uw inrichting.

Altijd bij Tapijt en Laminaat Direct:

+ gratis gelegd

+ gratis ondervloer

+ gratis plinten

+ gratis schoonloopmat

+ gratis staal aanvraag

Benieuwd geworden? Ga dan snel naar onze webshop Tapijt en Laminaat Direct of kom langs in onze winkel in Wolvega ( Friesland ). Hier beschikken wij over een grote showroom van maarliefst 1600m2. Hier vind u meer als 100 vloeren van verschillende merken en kleuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *